MMM - 2014. - 5. évf. szám

RUGALMAS MUNKAHELYEK PROJEKTJE

Hamarosan / 2014.10.12-én lezárul A DRÁVANET Internet szolgáltató Zrt. TÁMOP–2.4.5 RUGALMAS MUNKAHELYEK PROJEKTJE

Sajtóközlemény

A DRÁVANET Internet szolgáltató Zrt-nél sikeresen megvalósul az Új Széchenyi Terv keretében meghirdetett „Atipikus foglalkoztatási formák bevezetése a Drávanet Zrt-nél” című projekt. A cég az Európai Szociális Alapból 9.977.000 forint vissza nem térítendő támogatást nyert a projekt megvalósítására.

DRÁVANET Zrt. 1996-ban alakult vállalat, mely országosan több ezer üzleti ügyfélnek nyújt internet, telefon és szerverhoszting szolgáltatásokat. A korábbi regionális internetszolgáltató ma már az ország legnagyobb, 100%-ban magyar tulajdonú alternatív internet-szolgáltatója.

Az elnyert TÁMOP 2.4.5 pályázatban szereplő „rugalmas munkahely” kialakításának legfőbb célja az atipikus foglalkoztatási formák bevezetése, a változásokhoz való gyors alkalmazkodás elősegítése, valamint a munkaerőpiaci rugalmasság és biztonság együttes erősítése. Emellett – a cég szervezeti kultúra fejlesztés részeként – az irányítási, munkaszervezési, emberierőforrás-gazdálkodási szemlélet erősítése, és az ezt támogató rendszerek fejlesztése.

A projekt során a vállalatnál a távmunka, a törzsidő, illetve egyéb rugalmasságot növelő eszközök bevezetésére került sor, úgymint esélyegyenlőségi felelős, illetve környezetvédelmi és fenntarthatósági megbízott kinevezése, valamint Élethelyzet és életvitel érzékeny személyügyi politika kialakítása.

A projekt megvalósításának köszönhetően rugalmasabbá válik a vállalat, lehetőséget biztosítva ezzel a munkavállalók munka és magánéletének összehangolására.

További információ kérhető:
DRÁVANET Internet szolgáltató Zrt.

Elérhetőség
telefonszám: 06-72-508-800,
e-mail cím: info@dravanet.hu

 

hirdetés