MMM - 2014. - 5. évf. szám

RUGALMAS MUNKAHELYEK PROJEKTJE

Hamarosan / 2014.10.12-én lezárul AZ ADVANCED NETWORK TECHNOLOGIES MŰSZAKI, SZOLGÁLTATÓ, TERMELÉSI, KERESKEDELMI ÉS FEJLESZTÉSI KFT. TÁMOP – 2.4.5 RUGALMAS MUNKAHELYEK PROJEKTJE

Sajtóközlemény

Az Advanced Network Technologies Műszaki, Szolgáltató, Termelési, Kereskedelmi és Fejlesztési Kft-nél hamarosan megvalósul az Új Széchenyi Terv keretében meghirdetett „Foglalkoztatás rugalmasságának növelése a munka és magánélet összeegyeztetésének elősegítése érdekében az ANT Kft-nél” című projekt. A cég az Európai Szociális Alapból 14.984.600 forint vissza nem térítendő támogatást nyert a projekt megvalósítására.

Az Advanced Network Technologies Műszaki, Szolgáltató, Termelési, Kereskedelmi és Fejlesztési Kft. egy 100%-ban hazai, magántulajdonú vállalat. Tevékenysége a kezdetektől informatikai területre terjed ki. Így a termékkereskedelem, a szolgáltatás, a rendszerintegráció és a fejlesztés is jelentős szerepet kapott a cég életében.

Az elnyert TÁMOP 2.4.5 pályázatban szereplő rugalmasság megvalósításának legfőbb célja a nem hagyományos foglalkoztatási formák bevezetése, a változásokhoz való gyors alkalmazkodás elősegítése, valamint a munkaerőpiaci rugalmasság és biztonság együttes erősítése. Emellett, a cég szervezeti kultúra fejlesztés részeként a vezetési, munkaszervezési, humánerőforrás-gazdálkodási szemlélet előtérbe helyezése és az ezt támogató rendszerek fejlesztése.

A pályázat keretein belül bevezetésre került a csúsztatott munkakezdés, valamint a törzsidő, továbbá kiterjesztésre került a távmunka, mint atipikus foglalkoztatási forma. Továbbá, a flexibilitást támogató eszközök, úgymint esélyegyenlőségi felelős, illetve környezetvédelmi és fenntarthatósági megbízott került kinevezése, valamint Élethelyzet és életvitel érzékeny személyügyi politika került kialakítása.

A projekt eredményeként a munkahelyi rugalmasság hamarosan megvalósul, így a munka és magánélet összeegyeztethetőségét biztosítva az ANT Kft. munkavállalói számára.

További információ kérhető:
Advanced Network Technologies Műszaki, Szolgáltató, Termelési, Kereskedelmi és Fejlesztési Kft.

Elérhetőség
telefonszám: 06-1 331-5353
e-mail cím: ant@ant.hu

 

hirdetés