Testben lÉlek program - 2012. - 3. évf. 8. szám

Ép Testben Ép Lélek, Ép Lélekkel Ép Test!

Idén nyáron indult útjára a Testben lÉlek Program, amely társadalmi felelősségvállalási program a boldog élet megteremtésében kíván segítséget nyújtani azzal, hogy lehetőségeket, élményeket és átfogó, holisztikus ismereteket visz ember- és megtapasztalás-közelbe. A program legfőbb patrónusa az MMM Magazin, amely egyrészt e rovat elindításával a szellemiség közkincsé tételében, másrészt a Testben lÉlek Családi Hétvége megszervezésével, tettekkel is segítette a Program sikerességét.

teljes cikk

Testben lÉlek program - 2012. - 3. évf. 7. szám

Ép Testben Ép Lélek, Ép Lélekkel Ép Test!

Ha követték őszi eseményeinket, akkor gazdagabbá váltak a Testben lÉlek fotókiállítás csodás alkotásaival, egy ismereteket nyújtó nyílt nappal, és „Az Ősz Világa” – kreatív gyermekpályázat remekműveivel. Most egy nagyon színes programkínálattal hívjuk meg Önöket a 2012. december 8–9. napján megrendezésre kerülő, Testben lÉlek Családi Hétvégénkre, amelyről kicsik és nagyok, egyedülállók és nagycsaládosok egyaránt számos izgalmas élménnyel térhetnek majd haza.

teljes cikk

Testben lÉlek program - 2012. - 3. évf. 6. szám.

Ép Testben Ép Lélek, Ép Lélekkel Ép Test!

Ahogy azt az előző számban megírtuk a Testben lÉlek Program keretein belül kulturális-, sportesemények, képzések, készség, képességfejlesztő, illetve önismereti csoportok indulnak.

teljes cikk

Testben lÉlek program - 2012. - 3. évf. 5. szám.

Ép Testben Ép Lélek, Ép Lélekkel Ép Test!

Ép testben ép lélek? Mi jut eszükbe Juvenal római költő verssoráról?

teljes cikk

 

hirdetés